Центарот за европска граѓанска иницијатива, поддржан од Европската Унија, преку проектот Margina Obscura, спроведуван од ПОЛИО ПЛУС движење против хендикеп, го спроведува проектот Подобрување на остварувањето на правата на студентите со хендикеп во образовниот процес во општина  Штип .

Како дел.од активностите на проектот е и спроведување на теренско истражување-мапирање на пристапноста на објектите на Универзитетот Гоце Делчев во Штип.

За таа цел, се  повикуваат студентите, кои имаат каков било хендикеп (попреченост),  да се пријават за теренски истражувачи кај проф. д-р Јован Ананиев на е-маил  jоОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. најдоцна до 26. 06. 2018 година (вторник) со subject ПРИЈАВА ЗА ТЕРЕНСКИ ИСТРАЖУВАЧ и да се наведат следниве податоци

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

ФАКУЛТЕТ

ГОДИНА НА СТУДИИ

Е-МАИЛ

ТЕЛЕФОН

Студентите ќе добијат финансиски надоместок и надоместок за патните трошоци.

НАПОМЕНА За селектираните студенти ќе се реализира обука на 28.06 2018 година во 9 часот на Правниот факултет во Штип (судница).

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.