Правниот факултет во Штип одбележа пет години од основањето на „Balkan Social Science Review“ и издавање на десеттиот број на списанието.

Станува збор за меѓународно научно списание на Правниот факултет во кое се објавуваат научни трудови од областа на право, политика, општество, медиуми, комуникации и економија.

Списанието е дел од УГД журнали и се објавува двапати годишно, во јуни и во декември, а исто така има и свое печатено издание.

Списанието е достапно на следниов линк: http://js.ugd.edu.mk/index.php/BSSR/index.

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.