На 16 декември 2019, од 10:30 - 12:30 часот, во судницата на Правниот факултет, ЕЛСА во соработка со Центарот за социјални иновации БЛИНК 42-21, организира еднодневен настан за студенти и млади луѓе на тема „Корупцијата и културата на коруптивното однесување во државата“.

Настанот има едукативен карактер со иновативен пристап преку употреба на симулациска игра.

Предавачи: проф. д-р Елеонора Серафимовска, Институт за социолошки и политичко правни истражувања и проф. д-р Гордан Калајџиев, Правен факултет „Јустинијан Први“.

Поканети сите професори и соработнички кадар. Ве очекуваме!

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.