Отворени денови - Правен факултет

Отворени денови - Правен факултет

Почитувани средношколци, матуранти,

на 3 април во 12 часот, од удобноста на вашиот дом, приклучете ни се на on-line промоцијата на Правниот факултет преку платформата на Microsoft Teams.

Дознајте се нашите наставни и воннаставни активности, наставни програми, наставен кадар и можности кои ги нуди факултетот за студентите.

Вие поставувате прашања, ние даваме одговори!

Линк на кој можете да се приклучите: линк - Microsoft Teams.

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.