На покана на катедрата по казнено право на Правниот факултет при УГД, EMSA - Macedonia ReBorn и PSA Psihesko / ЗСП Психеско - Здружение на Студенти по Психологија, заедно со Правниот факултет организира предавање на тема - Профилирање на сериски убиец.

Предавачи: проф.др. Златко Јаќовски од катедрата по судска медицина, адвокат Андреј Ѓорѓиевски и
м-р по клиничка психологија Дора Попова Узунов.

Пријавување најдоцна до вторник, 8 декември 15:00 часот кај доцент д-р Елена Максимова (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.).

детали на: https://www.facebook.com/events/176359847548708

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.