Автори/Уредници:

Ana Nikodinovska Krstevska and Olga Koshevaliska

Повеќе...

Автори/Уредници:

Ana Nikodinovska Krstevska, Maria Gavouneli and Maja Savić Bojanić

Повеќе...

Автори/Уредници:

Ана Никодиновска Крстевска, Борка Тушевска Гавриловиќ и Олга Кошевалиска

Повеќе...

Aвтори/Уредници:

Ана Никодиновска Крстевска, Олга Кошевалиска и Елена Максимова

Повеќе...

Автори/Уредници:

Ана Никодиновска Крстевска и Олга Кошевалиска

Повеќе...

Автори/Уредници:

Ана Никодиновска Крстевска и Јана Јакимовска

Повеќе...

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Христина Груеска

Тел: +389 32 550 480

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.