Почитувани, студенти, колеги и граѓани ве покануваме на Промотивен настан во рамките на Жан Моне Проектот ЕУ E-ЗДРАВСТВЕНО ПРАВО И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА - ОД ТЕКОВНА ПРАКТИКА ДО ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА.

На 17.12.2020 со почеток во 11:30 часот on-line ќе презентираме, дискутираме и споделуваме искуства од областа на правото, медицината, инженерството во медицината и сајбер безбедноста во здравствениот систем. Пријавете го вашето присуство на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. . Детали за програмата на следниот линк:

ПРОМОТИВЕН НАСТАН 17.12.2020 (Четврток)

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.