2-3 Септември, 2021 – Правен Факултет- Штип

Драги пријатели,

Со големо задоволство ве покануваме да учествувате на 8-та Меѓународна научна конференција „Општествени промени во глобалниот свет“, што ќе се одржи во Штип на 2-3 септември 2021 година.

Регистрацијата и поднесувањето на трудовите е достапно на следниот линк:

https://conflaw.ugd.edu.mk/2021/  каде меѓудругото, можете да ги најдете сите детали за Конференцијата (регистрација, прикачување на апстракти и трудови, упатство за пишување и детали за котизација).

Во продолжение се датумите за доставување на апстракт и финален труд .

- 30.04.2021 година - краен рок за доставување на апстракт

- 31.05.2021 година - краен рок за доставување финален труд

ЗАБЕЛЕШКА: Поради сегашната состојба постои можност конференцијата да се трансформира во видео конференција.

Со почит,

Организациски одбор


CALL FOR PAPERS AND PARTICIPATION IN THE EIGHTH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE "SOCIAL CHANGES IN THE GLOBAL WORLD"

September, 2 – 3, 2021, Faculty of Law- Shtip,

Dear colleagues,

With great pleasure we invite you to submit your paper and to participate in the 8-th International Scientific Conference „Social Changes in the Global World“, which will be held in Shtip on September, 2-3,  2021

This year the paper submission and registration will be online, on the following link https://conflaw.ugd.edu.mk/2021/ where you can find all the details about the Conference (links for registration, attachment of abstracts and final papers, writing template and fee details) 

We are pleased to announce the dates for this year conference. 

The deadlines are as follows:
- 30.04.2021 - abstract submission deadline
- 31.05.2021 - full paper submission deadline


NOTE: Due to the current situation there is a possibility that the conference will be transformed in a video conference. 

Sincerely, 

Organizing Committee 

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.