Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев„-Штип, организира вебинар на тема: Слободата не медиумите во услови на Ковид-19

Вебинарот се организира по повод светскиот ден на Слобода на медиумите (3 мај) а со цел да се даде осврт на предизивиците и реалната состојба со која се соочуваат медиумите во услови на актуелната Ковид-19 пандемија.

Главни говорници на вебинарот ќе бидат Проф. Д-р. Андон Мајхошев и Доц. Д-р. Искра Коровешовска, од Правниот факултет, при Универзитет „Гоце Делчев„- Штип.

Вебинарот ќе се одржи на 05.05.2021 година (среда) со почеток во 11 часот, на платформата Microsoft Teams.

Сите заинтересирани вебинарот можат да го следат преку следниот линк https://fb.me/e/2h0ULv6uj

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.