Почитувани бруцоши,

Ве покануваме на првиот академски час кој  ќе се одржи на 1.10.2021 (петок) со почеток во 10 часот, on-line, преку платформата на Microsoft Teams.

Деканката, проф. д-р Олга Кошевалиска ќе ве поздрави и ќе ве запознае со текот и начинот на кој ќе се одвива наставата, електронските прлатформи, наставните и воннаставните активности и со останатите можности кои ви ги нуди факултетот и студирањето при Уиверзитетот „Гоце Делчев“.

Со вашето запишување добивте студентска пошта преку која ќе треба да се регистрирате на платформата на Microsoft Teams.

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OWU2ODhkZjYtNzMzYS00YmZkLWE0YTQtYWQ3OGNjNTZiMWI5%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2244e77a94-f072-4e8f-821a-fc2dc02cc65d%22%2c%22Oid%22%3a%22a23d2a8b-4cdb-4431-a691-971b301ebe87%22%7d

Терминот за првиот академски час ќе ви биде означен во календарот.

Ви посакуваме успешна

академска година

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.