Руската академија за национална економија и администрација во Санк Петербург и Правниот факултет при УГД, на 18.11.2021г. од 13.30 часот, организираат тркалезна маса на тема „Економските, општествените и еколошките фактори кои влијаат врз одржливиот развој: гледишта од Руската Федерација и Република Северна Македонија“.

Тркалезната маса да биде на македонски и руски јазик и на истата  ќе учествуваат студенти од нашиот Факултет и од Факултетот за меѓународни односи и политика при Руската претседателска академија за национална економија и јавна администрација од Санкт Петербург.

Настанот ќе се спроведе преку платформата Zoom. 

Линкот за настанот: 

Zoom link:  https://us02web.zoom.us/j/8449781100 

ID 844 978 1100 

Линк до fb event: https://www.facebook.com/events/238595608367709/?ref=newsfeed 

Агенда:

 

 

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.