Студентите од Правниот факутет денес имаа можност да бидат дел од настан поддржан од страна на НАТО: "Building Online Resilient Communities to Disinformation Propaganda with a Focus on Gender Mainstreaming and Hybrid Threats via Cyberspace", а во партнерство со Правниот факултет од Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип,  Евро-Атлантскиот Совет на Македонија (ЕАСМ) и локални граѓански организации од Штип, Струга и Свети Николе.

Од 01.11-28.12.2021 година ќе се организираат серија настани под наслов „Сајбер Безбедност, корпоративна безбедност и иницијатива за управување со кризи“.

Настанот го водеше проф.д-р Методи Хаџи-Јанев, а поздравен збор дадоа Деканката на Правен факултет, проф.д-р Олга Кошевалиска, Градоначалникот на Општина Штип, м-р Иван Јорданов, Градоначалникот на Општина Свети Николе м-р Дејан Владев, Деканот на Воена Академија, д-р Митко Богданоски и како претставник од медиумите д-р Благој Серсемов, сопственик на телевизија М - Нет.

 

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.