Почитувани студенти,

Ве покануваме да ги следите онлајн курсевите на проектот МАПС, коишто нудат различни предавања на теми поврзани со миграциско и бегалско право, кои се изработени од 9 универзитети од Европа!

Погледнете ги програмите на курсевите и изберете кое најмногу ќе ви биде од интерес:

https://www.mapsnetwork.eu/services/teaching/

Ве молиме, регистрирајте се на МАПС E-learning платформата преку кликање на овој линк:

https://www.mapsnetwork.eu/elearning/main/auth/inscription.php

Добредојдовте во Заедницата на МАПС!

Migration and Asylum Policies Systems (M.A.P.S.)

Jean Monnet Network

https://www.mapsnetwork.eu/

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.