Ректорот на УГД, проф. д-р Дејан Мираковски, денес потпиша Меморандум за соработка со претседателот на Адвокатската комора на Република Северна Македонија, Љубомир Михајловски.

Воедно претставниците од Комората и од Адвокатската заедница Штип остварија средба со претставниците од Правен факултет на УГД и ректорот на Универзитетот.

Соработката која двете организации ја договорија се однесува во делот на заедничко организирање на настани, научни истражувања, работилници и воедно практична настава за студентите на Правен факултет во Штип.

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Христина Груеска

Тел: +389 32 550 480

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.