Почитувани, 

Ве известуваме дека е објавен дванаесеттиот број на Годишниот зборник на Правниот факултет (2022). Во ова издание  учествуваат вкупно седум автори со научно-истражувачки трудови од областа на политички систем, римско право, семејно и наследно право, кривично право, граѓанско право и трговско право. Зборникот има меѓународен уредувачки одбор.

Следниот повик за Годишен зборник бр. 13 ќе биде објавен во текот на месец мај и ќе биде отворен до средината на месец септември 2023 г.  

 

Пријатно читање! 

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Христина Груеска

Тел: +389 32 550 480

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.