Почитувани,
Ве покануваме на обука која ќе се одржи на 31 мај 2023 година, од 10 до 12 часот, во Тренинг центарот на Правен факултет во рамки на Програмата за поттикнување на претприемачкото образование помеѓу младите на Агенцијата за претприемништво на Република Северна Македонија, која има мандат да го поттикнува претприемништвото. Обуката е наменета за студенти, средношколци и невработени од градот Штип и околината, и тоа:

- Бизнис план: Дигитални бизниси и дигитални алатки за раководење со бизниси, во времетраење од 2 академски часа.Предавачите се професори и докажани претприемачи од Институтот за претприемништво и лидерски вештини - Скопје.

Ве очекуваме.

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Христина Груеска

Тел: +389 32 550 480

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.