„Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип, објавува повик за објавување трудови во 11-от број на  „Student’s Social Science Journal“ списание наменето за студенти запишани на дипломски, магистерски и докторски студии. 

Списанието е од областа на правото, политичките науки и социологијата и прифаќа стручни и научни трудови. Јазиците на објавување се македонски, англиски, руски, српски, бугарски, хрватски и италијански јазик. Весникот има меѓународен уреднички одбор и е отворен за странски студенти. SSSJ се објавува двапати годишно, во јуни и декември. Изданијата може да се преземат на следниов линк:  http://js.ugd.edu.mk/index.php/sssj.

Целиот повик го имате во прилог на оваа објава.“

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Христина Груеска

Тел: +389 32 550 480

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.