Уписите за втор циклус студии на Правен факултет се во тек!

Повеќе...

Our new study program "International law and International relations" is open for enrolment!

Повеќе...

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип, објавува повик за објавување трудови

Повеќе...

Правниот факултет, Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, објавува повик за доставување на трудови за единаесетиот број на Годишен зборник на факултетот.

Повеќе...

Правниот факултет е високо-образовна институција кој преку современи образовни процеси ги подготвува студентите од областа на правото, политиката и дипломатијата, јавната администрација и новинарство и односи со јавноста.

Повеќе...

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Христина Груеска

Тел: +389 32 550 480

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.