Почитувани бруцоши,

Ве покануваме на првиот академски час кој  ќе се одржи на 1.10.2021 (петок) со почеток во 10 часот, on-line, преку платформата на Microsoft Teams.

Повеќе...

На 29 септември со почеток во 9.00 часот, на платформата MS Teams на Универзитеот на Кампанија „Луиџи Ванвители“ од Казерта, ќе се одржи конференцијата насловена „Истражувањето во служба на правната комплексност и технолошкиот напредок“ (La ricerca al servizio della complessità giuridica e dell’innovazione tecnologica).

Повеќе...

Од 2-3 септемвеи 2021 на Правниот факултет се одржа осмата по ред меѓународна научна конференција на тема „Општествените промени во глобалниот свет, во организација на Правниот факултет при Универзитетот ,,Гоце Делчев” Штип. 

Повеќе...

Во рамките на проектот МАПС, вчера се одржа Меѓународната конференција од областа на миграцијата и азилот насловена како „Outsourcing and Cooperation with Third Countries – Deconstructing the Formal and the Informal in Migration and Asylum Policies“.

Повеќе...

On the 23rd of September 2021, begining at 9 a.m. the Faculty of Law, University Goce Delchev – Sthip, will host the MAPS international conference on ‘Outsourcing and Cooperation with Third Countries – Deconstructing the Formal and the Informal in Migration and Asylum Policies’.

Повеќе...

Ректорот на УГД проф. д-р Блажо Боев денес потпиша Меморандум за соработка со претставничката на УНХЦР во Северна Македонија, Моника Сандри. Меморандумот се однесува на меѓусебна соработка во областа на меѓународното право со особен акцент на миграциите и бегалците.

Повеќе...

Технички секретар

Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 450
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр.10-А
Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Љубица Медарска Апостолова
Тел: +389 32 550 585
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Невенка Ронкова

Тел: +389 32 550 081

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје - Цветанка Матракоска

Тел: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.